Wij zijn op zoek naar een Medewerker Projectadministratie die vanuit haar/zijn eigen achtergrond een belangrijke aanvulling vormt op ons team van specialisten en ondersteunend personeel en een bijdrage levert aan de groei van ons bedrijf.

Vestigia is gespecialiseerd in het verlenen van onafhankelijk advies en het uitvoeren van veldwerk in projecten op het gebied van archeologie, cultuurhistorisch erfgoed, monumenten en landschap, op land en water. Of het nu om het ontwikkelen van erfgoed- en ruimtelijk beleid gaat, om projectontwikkeling, infrastructuur, nieuwbouw of landschappelijke inrichting, hebben wij in uiteenlopende situaties praktische en kostenefficiënte oplossingen aangedragen, wanneer archeologische en cultuurhistorische overblijfselen in het geding waren. Onze organisatie bestaat uit een team van specialisten, (senior) adviseurs en KNA actoren op het gebied van archeologie, historische geografie, geologie, fysische geografie en GIS, ondersteunend personeel en een netwerk van externe specialisten.


Functieprofiel

Als staffunctie valt deze functie onder de Office Manager van Vestigia. Je taken zijn:

  • het vervullen van een spilfunctie binnen onze organisatie, je levert een praktische bijdrage aan de algemene bedrijfsvoering;
  • het uitvoeren van de dagelijkse administratieve taken, zoals communicatie met klanten en leveranciers, bedrijfsplanning, archiveren en beheren van het projectenarchief;
  • het bieden van ondersteuning bij projectbeheersing: het opstellen van offertes, voortgangsrapporten, projectplanning en facturering, het controleren van en toezien op contractuele afspraken.

Functie-eisen

Als kandidaat beschik je over de volgende vaardigheden en ervaring:

  • je hebt een relevante opleiding voltooid bij voorkeur op HBO denkniveau en/of aantoonbaar ervaring op het gebied van administratieve ondersteuning of office management;
  • je hebt aantoonbare affiniteit met archeologie, cultuurhistorie, danwel de ruimtelijke ordening;
  • je hebt bij voorkeur ervaring bij een project(advies)bureau, of vergelijkbaar bedrijf of afdeling;
  • je hebt een zelfstandige werkhouding;
  • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als schrift;
  • je bent een teamspeler die de juiste verhouding kent tussen structuur en pragmatisme en die altijd het overzicht houdt;
  • je ben bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

Bij Vestigia bieden wij een informele en open werkomgeving voor gemotiveerde en vooral resultaatgerichte mensen. Gedrevenheid, enthousiasme, flexibiliteit en zelfstandigheid bij onze medewerkers spreekt voor zich. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met de kans om jezelf verder professioneel te ontwikkelen.

Aanstelling in eerste instantie 0, 4 fte (komt overeen met 16 uur per week) voor bepaalde tijd. Uitbreiding tot 0,5 fte is mogelijk op termijn. Combinatie met de functie Medewerker Communicatie en PR is eventueel bespreekbaar. Honorering vindt plaats op basis van aantoonbare kennis en werkervaring. Vestigia kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Sollicitaties kunnen tot en met 31 mei a.s. via e-mail gericht worden aan Karen Waugh: . Sollicitaties dienen te worden voorzien van een motivatie met CV. Geselecteerde kandidaten kunnen worden gevraagd om de naam van een referent te geven. Sollicitatiegesprekken worden begin juni gehouden.